Social Media :

FERRY ZANDVLIETMEDIA

Gallerij

/ Testimonial

Mijn TESTIMONIALS

Dit zeggen ze over Ferry.

Humberto Tan
  Humberto Tan

  Presentator | programmamaker

  Onvoorstelbaar mooi hoe jij je leven vorm hebt gegeven na die afschuwelijke ervaring. Je hebt er letterlijk een levenservaring van gemaakt waarmee je probeert anderen verder te helpen in hun leven. Dat is een kracht die ongekend is! Daarmee ben je een inspiratie geworden en dus het tegenovergestelde van het gif dat de terroristen in onze samenleving hebben willen verspreiden. Het is een eer dat je je verhaal ooit aan mijn tafel hebt willen vertellen.

  Mark Tuitert
   Mark Tuitert

   Olympisch kampioen | schrijver | spreker | ondernemer

   Ik ben enorm onder de indruk van het verhaal van Ferry. Met name hoe open en eerlijk hij dat hele moeilijke moment in zijn leven beschrijft én de lessen die hij hieruit leert. Ik denk dat wij die allemaal kunnen toepassen in ons leven. Als het gaat om verdraagzaamheid, omgaan met heftige zaken en het behoudt van liefde voor het leven en voor andere. Chapeau Ferry!

   Arjan Erkel
    Arjan Erkel

    Cultureel antropoloog | oud-medewerker Artsen zonder Grenzen | spreker

    Ferry is voor mij een prachtig voorbeeld van iemand die sterker en mooier is geworden door een crisis. Hij heeft zijn verschrikkelijke ervaring in Bataclan gelukkig weten om te zetten in groei voor zichzelf en door middel van zijn Keynotes zet hij anderen ook aan de groei in zichzelf te zoeken.

    nl_NLNederlands

    / Contact

    Direct Boeken

    Laat je inspireren door een verhaal over verbinden, veerkracht, dankbaarheid en het beste uit jezelf halen.