Social Media :

FERRY'S LEZINGEN

/LEZINGEN

FERRY'S LEZINGEN

Ferry is een spreker waarbij je als toehoorder aan zijn lippen hangt. Na het overleven van de Bataclan aanslag op 13 November 2015 in Parijs geeft Ferry lezingen over de gehele wereld; van Hengelo tot Honolulu.

POPULAIR
5/5

De Bataclan inspirational Keynote

Hoe pak je door na een tegenslag in je leven, hoe ga je om met veranderingen, ben jij in staat te verbinden? Hoe kun jij een betere versie van jezelf worden?

4.4/5

DUO Lezing met Edino van Dorsten

Radicalisatie kent vele vormen. Ferry en Edino komen er beide mee in aanraking. Echter, bij Edino gebeurt dit al vroeg in zijn leven. Gewoon aan de keukentafel, binnenshuis. Luister naar een verhaal over; radicalisering, polarisatie, verbinden en vooral veerkracht. 

4.6/5

PTSS/hulpverlening

Hoe is Ferry zijn PTSS te lijf gegaan? Een enorm proces van enkele jaren waar er qua hulpverlening veel is misgegaan. Door zelf de regie te nemen heeft hij een groot gedeelte van zijn trauma een plek weten te geven.

4.4/5

Media: de andere kant van het verhaal

Wat komt er allemaal op een burger af die betrokken is bij een event met veel media-aandacht? Grenzen blijken te vervagen bij veel journalisten.

4.5/5

Lezing op maat

Bepaal zelf als opdrachtgever op welk aspect ingezoomd moet worden. Ferry: “De mogelijkheden zijn eindeloos en ik vind dit persoonlijk het allerleukste om te doen. Mijn verhaal koppelen aan nieuwe invalshoeken.”
4.3/5

Band show!

De inspirational Bataclan Keynote in een theaterachtige vorm omlijst met passende muziek gespeeld door een 7-koppige band. Verzoeknummers zijn mogelijk. Fantastisch voor een wat informelere setting.

/ Testimonial

Mijn TESTIMONIALS

Dit zeggen ze over Ferry.

Humberto Tan
  Humberto Tan

  Presentator | programmamaker

  Onvoorstelbaar mooi hoe jij je leven vorm hebt gegeven na die afschuwelijke ervaring in je leven. Je hebt er letterlijk een levenservaring van gemaakt waarmee je probeert anderen verder te helpen in hun leven. Dat is een kracht die ongekend is! Daarmee ben je een inspiratie geworden en dus het tegenovergestelde van het gif dat de terroristen in onze samenleving hebben willen verspreiden. Het is een eer dat je je verhaal ooit aan mijn tafel hebt willen vertellen.

  Mark Tuitert
   Mark Tuitert

   Olympisch kampioen | schrijver | spreker | ondernemer

   Ik ben enorm onder de indruk van het verhaal van Ferry. Met name hoe open en eerlijk hij dat hele moeilijke moment in zijn leven beschrijft én de lessen die hij hieruit leert. Ik denk dat wij die allemaal kunnen toepassen in ons leven. Als het gaat om verdraagzaamheid, omgaan met heftige zaken en het behoudt van liefde voor het leven en voor andere. Chapeau Ferry!

   Arjan Erkel
    Arjan Erkel

    Cultureel antropoloog | oud-medewerker Artsen zonder Grenzen | spreker

    Ferry is voor mij een prachtig voorbeeld van iemand die sterker en mooier is geworden door een crisis. Hij heeft zijn verschrikkelijke ervaring in Bataclan gelukkig weten om te zetten in groei voor zichzelf en door middel van zijn Keynotes zet hij anderen ook aan de groei in zichzelf te zoeken.

    /MIJN VERHAAL

    DIT NEEMT HET PUBLIEK MEE UIT MIJN VERHAAL

    Zie verandering als kansen om te groeien als mens en onderzoek dat gevoel juist dat je in je veilige comfort zone wil houden!

    Boosheid is verspilde energie, een veilig schild waarachter vaak verdriet schuilt. Onderzoek waar dat gevoel vandaag komt. Stel je zelf ALTIJD de vraag: welk aandeel heb IK in een situatie? Ben jij de baas in de film die jouw leven is, of wordt die van jou door iemand anders geregisseerd? Jij bepaalt!

    Ik blijf mij verbazen over de hoeveelheid veerkracht mensen als Ferry laten zien. Waarom moet een mens eerst door de hell om daarna te mogen shinen? Ferry bedankt voor je lessen die je hebt gedeeld in het Efteling theater. Verbinden, niet zo zeuren en altijd een goed mens proberen te zijn. Simpele stappen die ik sinds zijn lezing en het lezen van zijn boek dagelijks gebruik.

    nl_NLNederlands

    / Contact

    Direct Boeken

    Laat je inspireren door een verhaal over verbinden, veerkracht, dankbaarheid en het beste uit jezelf halen.