Video’s

Video 1

“Niet zo zeiken pitch”

Korte, op maat gemaakte presentatie voor het Lowlands festival in Biddinghuizen. Hier komt toch wel een klein droompje van mij uit.

Video 2

“Baker Tilly”

Korte inspirational tijdens de coronapandemie voor het ondernemerscollege van Baker Tilly, zonder publiek, live gestreamd.

Veel sprekers zijn het digitale pad gaan bewandelen tijdens de lockdowns. Echt een andere tak van sport. Een stuk spannender zonder publiek maar heel tof om te doen.

Video 3

“Boek recensie Peter R. de Vries”

Peter R. de Vries prijst mijn boek de hemel live op televisie bij RTL Boulevard. Ik vond het enorm spannend dat Peter mijn boek ging lezen én er iets van zou gaan vinden. Enorm dankbaar ben ik voor zijn mooie woorden.

Video 4

“San Diego, California, 2019”

Het reizen en spreken combineren voelt nog steeds als een droom. Zie hier een van mijn eerste presentaties in Amerika. In niet mijn eigen taal bijna 400 man toespreken voelde als een enorme overwinning. De staande ovatie op het einde zag ik echt niet aankomen. Zo gaaf.

Video 5

“De vragen die kinderen stellen”.

Een heel enkel keertje word ik wel eens gevraagd te presenteren op basisscholen. Dat voelt altijd als een cadeautje. De vragen die kinderen stellen zijn zo puur dat ik besloot een vragensessie te filmen.

Video 6

“Het interview met de vier jongens”.

Hier zitten mijn vrienden en ik twee dagen na de aanslag ons verhaal te doen bij RTL Late Night. Humberto Tan wint in 2016 de Sonja Barend Award voor het beste interview van het jaar. Als ik toen is wist hoeveel mooie er op mijn pad zou komen na dit gesprek. Het bleek de start van een mooier nieuw leven. Deze video is mij erg dierbaar.

//ferryzandvliet.com/wp-content/uploads/2022/08/Screenshot-2022-08-09-at-16.21.13.png
Video 7

“Dankbaarheid”

Op maat gemaakte Pechakucha pitch over dankbaarheid. Hoe minder tijd voor de presentatie hoe groter de uitdaging. Toch geef ik geregeld openbare Pechakucha lezingen. Het ideale podium om nieuwe dingen te schrijven en voor een live publiek uit te proberen.

Het in stilte afsluiting van mijn lezing ben ik vaker gaan toepassen. Het is enorm krachtig.

Video 8

“Hulpverlening”

Aan tafel bij talkshow M om te praten over hoe de hulpverlening beter georganiseerd zou moeten worden in Nederland.

Video 9

“Hawaï News Now”

In 2019 ben ik top Hawaii geïnterviewd door de lokale televisie. De volgende dag werd ik een aantal keren herkend op het strand van Honolulu. Onwerkelijk.

Video 10

“5 uur Show”

Interview vanwege mijn bijdrage aan het boek “Na de Bataclan”, geschreven door twee vaders die beide een kind verloren bij de Bataclan aanslag.

nl_NLNederlands